UTSTILLERE PÅ CUPFINALESEMINARET 2017

Tradisjonen tro komme der mange spennende utstillere på årets Cupfinale seminar. Besøk de gjerne for spennende produkter og tjenester.

Program Cupfinaleseminaret 2017 klart!

Programmet for det 29. Cupfinaleseminaret er nå klart. Ett stort utvalg av faglig påfyll, presentasjoner, seminarer, dybdeløp, rundbord-seanser og praksis er ment å inspirere fotballtrenere på alle nivåer til å ta turen til Oslo dagene 30. november-2.desember.

- Bli med på Cupfinaleseminaret 2017

Bli med på UBC Ullevål Stadion og i Manglerudhallen hvor bredde og topp i "trenerklubben Norge" samles for faglig påfyll, inspirasjon, nettverksbygging og sosial samvær. Dette er plassen for trenere i barnefotball, ungdom, toppfotball, spillerutviklere, støttepersonell og utviklingsansvarlige

- Du kan nå melde deg på Cupfinaleseminaret

Påmeldingen for årets Cupfinaleseminar er nå åpnet. Ambisjonen er å samle like mange fotballtrenere som i fjor, hvor nærmere 1200 fotballtrenere var på plass. De to siste årene (2015 og 2016) er det blitt fullbooket. Så nøl ikke med å melde deg på, om du vil sikre det plass nå! Vi oppfordrer alle trenere og klubbmiljøer om å melde seg på tidlig, da sannsynligheten for at vi kommer til å bli fullbooket nok også vil skje 3. året på rad.

- Vær med å vinne flotte premier!

De 50 første som melder seg på seminaret (med betaling) er med i en konkurranse om flotte premier. Gå ikke glipp av denne muligheten. Oddsen for å vinne er 1 til 5.

Programmet for CUPFINALESEMINARET 2017

Ett endelig program for Cupfinaleseminaret 2017 skal være klart innen 1 oktober. Men rammene for seminarer er nå klart, med organisering, romfordeling, priser, etc.

Arrangør

I samarbeid med

 

Våre samarbeidspartnere

 
 
 
 
 

 

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift