Program Cupfinaleseminaret 2017 klart!

Programmet for det 29. Cupfinaleseminaret er nå klart. Ett stort utvalg av faglig påfyll, presentasjoner, seminarer, dybdeløp, rundbord-seanser og praksis er ment å inspirere fotballtrenere på alle nivåer til å ta turen til Oslo dagene 30. november-2.desember.

- Bli med på Cupfinaleseminaret 2017

Bli med på UBC Ullevål Stadion og i Manglerudhallen hvor bredde og topp i "trenerklubben Norge" samles for faglig påfyll, inspirasjon, nettverksbygging og sosial samvær. Dette er plassen for trenere i barnefotball, ungdom, toppfotball, spillerutviklere, støttepersonell og utviklingsansvarlige

- Du kan nå melde deg på Cupfinaleseminaret

Påmeldingen for årets Cupfinaleseminar er nå åpnet. Ambisjonen er å samle like mange fotballtrenere som i fjor, hvor nærmere 1200 fotballtrenere var på plass. De to siste årene (2015 og 2016) er det blitt fullbooket. Så nøl ikke med å melde deg på, om du vil sikre det plass nå! Vi oppfordrer alle trenere og klubbmiljøer om å melde seg på tidlig, da sannsynligheten for at vi kommer til å bli fullbooket nok også vil skje 3. året på rad.

- Vær med å vinne flotte premier!

De 50 første som melder seg på seminaret (med betaling) er med i en konkurranse om flotte premier. Gå ikke glipp av denne muligheten. Oddsen for å vinne er 1 til 5.

Programmet for CUPFINALESEMINARET 2017

Ett endelig program for Cupfinaleseminaret 2017 skal være klart innen 1 oktober. Men rammene for seminarer er nå klart, med organisering, romfordeling, priser, etc.

Arrangør

I samarbeid med

 

Våre samarbeidspartnere

 
 
 
 
 

 

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products