Cupfinaleseminaret

Cupfinalehelgen i Oslo

Cupfinalehelgen i Oslo
Todd Beane (svigersønn til Johan Cruyff) får UBC salen til å koe under åpningen av Cupfinaleseminaret i 2013
 
Cupfinalehelgen i Oslo
Cupfinalen i norsk fotball er en institusjon og en av sportens største begivenheter. Cupfinalen har en historie som er over 100 år gammel, og tradisjonene som er ertablert rundt denne gjør at både fans, trenere, ledere, spillere og andre, hvert år planlegger for å være i Oslo under denne unike helgen.
 
NFF har opp gjennom årenes løp lykkes meget bra med å bygge opp en utrolig fin fotballstemning helgen i november/desember, hvor man nå avvikler både NM-finalene for herrer, kvinner og alderbestemte lag.
 
Tusenvis av mennsker kommer til Oslo denne siste helgen av fotballsesongen i norsk fotball, for å oppleve ekte fotballstemning, kjenne på spenningen rundt finaler samt kombinere dette med hygge i hovedstaden. Mixen av dette gjør at opplevelsen av dette er noe som frister til gjenstakelse.
 
Hotellovernatting
 
Se nærmere om dette på eget menypunkt om overnatting, eller klikk deg inn her.
 
Deltakelse på det 29. Cupfinaleseminaret
Nærmere informasjon om deltakelse på det 29. Cupfinaleseminaret fra 30.november-3.desember, kan du lese om på hovedmenyen eller under program.
 
Ullevaal Business Class (UBC) 
 
Cupfinaleseminaret har sitt tilholdssted på UBC, men vil benytte seg av Manglerudhallen, NIH og Nye Vålerenga Stadion til noen av sine praktiske innslag. På Ullevaal Stadion har man ett av landets største og flotteste konferansesentre, og glimrende fotballomgivelser. Hvordan komme dit, kan du lese om her.
 
Flybussen

Deltakelse på Cupfinaleseminaret gir mulighet til 50 % på Flybussen. Skriv ut og ta med vedlegget på Flybussen for å oppnå denne rabatten.

© 2011 Norsk Fotballtrenerforening. All rights reserved.

Norsk Fotball-Trenerforening, Pb 8069 Vågsbygd, 4675 Kristiansand S. Tlf: 38099322 / 91885123 - E-post: tedmoen@online.no.
Ansvarlig redaktør: Teddy Moen-
tedmoen@online.no - 91885123.
Nettredaktør: Jan Otto Solberg -
jan.otto.solberg@gmail.com - 93858224. 

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift